

TIMETABLE EUROPEAN CHAMPIONSHIP SEMI-FINAL

01-02 July 2023 Gazzane di Preseglie (ITA)

F	RI	ח	Δ1	/	30) (NA	5 2	n	23	
	N	$\boldsymbol{\nu}$	~ I	,	J	J.	υl	J. Z	v	23	•

Tehnical Control and Verification	15:00-19:00
1.st Circuit Control	16:00
Meeting with the Organizer	17:00
2.nd Circuit Control / if necessary /	18:00

SATURDAY, 01.07.2023.

Tehnical Control and Verification	-delivery	
Trasponder		07:00-08:00
1.st Jury Meeting +	Ballot	08:30
Riders brifing on starting Gate		08:50
Free practice EMX 85	20 min	09,10-09,30
Free practice EMX 65	15 min	09,40-09,55
Free practice Women's	20 min	10:05-10:25

Pre-qualifying practice EMX 85	20 min	10:35-10:55
Free start test session 5 minutes after Pro	11:00-11:05	
Pre-qualifyng practice EMX 65	15 min	11:15-11:30
Free start test session 5 minutes after Pro	11:35-11:40	
Pre-qualifying practice Women's	20 min	11:50-12:10
Free start session 5 minutes after pre qua	12:15-12:20	

Track preparation 60 min 12:25-13:25

Waiting zone closed - sighting lap		13:40
Qualifying Race EMX 85	15 min + 2 laps	13:50-14:10
Waiting zone closed sightinglap		14:30
Qualifyng Race EMX 65	10 min + 2 laps	14:40-15:00
Waiting zone closed sighting lap		15:35
Qualifying Race Women's	15 min + 2 laps	15:45-16:10

2.° Jury Meeting	17,00